TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2014. december 31., szerda

Búék 2015.

Arandrágaszíveim! ezzel meglepő, de mindenképp ŐrültenJóÉtellel kívánok mindenkinek nagyon 
Boldog Új Évet, remélem jövőre is velem tartotok és jó híremet viszitek a nagy világba,
vagy csak a szomszédba :) :) :) 
Én a magam módján próbálok megfelelni nektek 
és egy ici-picikét felkavarni a hétköznapok étkezéseit a jövőben is. 
Ugyi, tudjátok:
FANTÁZIA, BÁTORSÁG, JÓ ÉTVÁGY!

B. Ú. É. K
2015.
azŐrültSzakács legyen veletek














FORRÓ-BARACKOS CSIBECSÍKOK, 
    KAKUKKFŰVEL ÉS JÁZMIN RIZZSEL
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
1 db kápia paprika
7-8 db felezett barack (kompót)
25 dkg jázmin rizs (vörös rizzsel- Penny selection)
chili pehely vagy cayenne bors
kakukkfű

A rizst a hagyományos módon elkészítjük.
A csirkemellet a szokásosnál nagyobb, hosszabb csíkokra vágjuk; olívaolajon szépen megpirítjuk, megsózzuk.
Közben a kápia paprikát és a barackot picike kockákra daraboljuk.
Amikor a csirke már kezd pirult színt kapni, hozzászórjuk a kápia kockákat, 1-2 perc és jöhet a barack, a kakukkfű, a chili pehely, még egy ici-pici pirongatás ééés...
B. Ú. É. K.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése