Arandrágaszíveim! ezzel meglepő, de mindenképp ŐrültenJóÉtellel kívánok mindenkinek nagyon
Boldog Új Évet, remélem jövőre is velem tartotok és jó híremet viszitek a nagy világba,
Boldog Új Évet, remélem jövőre is velem tartotok és jó híremet viszitek a nagy világba,
vagy csak a szomszédba :) :) :)
Én a magam módján próbálok megfelelni nektek
és egy ici-picikét felkavarni a hétköznapok étkezéseit a jövőben is.
Ugyi, tudjátok:
FANTÁZIA, BÁTORSÁG, JÓ ÉTVÁGY!
B. Ú. É. K
2015.
FORRÓ-BARACKOS CSIBECSÍKOK,
KAKUKKFŰVEL ÉS JÁZMIN RIZZSEL
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
1 db kápia paprika
7-8 db felezett barack (kompót)
25 dkg jázmin rizs (vörös rizzsel- Penny selection)
chili pehely vagy cayenne bors
kakukkfű
só
A rizst a hagyományos módon elkészítjük.
A csirkemellet a szokásosnál nagyobb, hosszabb csíkokra vágjuk; olívaolajon szépen megpirítjuk, megsózzuk.
Közben a kápia paprikát és a barackot picike kockákra daraboljuk.
Amikor a csirke már kezd pirult színt kapni, hozzászórjuk a kápia kockákat, 1-2 perc és jöhet a barack, a kakukkfű, a chili pehely, még egy ici-pici pirongatás ééés...
B. Ú. É. K.
7-8 db felezett barack (kompót)
25 dkg jázmin rizs (vörös rizzsel- Penny selection)
chili pehely vagy cayenne bors
kakukkfű
só
A rizst a hagyományos módon elkészítjük.
A csirkemellet a szokásosnál nagyobb, hosszabb csíkokra vágjuk; olívaolajon szépen megpirítjuk, megsózzuk.
Közben a kápia paprikát és a barackot picike kockákra daraboljuk.
Amikor a csirke már kezd pirult színt kapni, hozzászórjuk a kápia kockákat, 1-2 perc és jöhet a barack, a kakukkfű, a chili pehely, még egy ici-pici pirongatás ééés...
B. Ú. É. K.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése