TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2017. december 21., csütörtök

Laskagomba és tojás avagy Szokásaim szerint, most az előbb

Szokás szerint, nem nagy dolog.
Szokás szerint, nem terveztem.
Szokás szerint, ez volt itthon.
Szokás szerint, jó lett.
Szokás szerint, egyszerű.
Szokás szerint, megosztom.
Egyébként most az előbb készült....kb. 2 órája.
...hogy jól induljon a nap!
















ÉBRESZTŐ REGGELI TOJÁS, 
  LASKAGOMBÁVAL ÉS JOGHURTTAL
1 adag
Hozzávalók:
2 db tojás
15 dkg laskagomba
1 ek. natúr joghurt
petrezselyem zöldje
bors, só
vaj és olívaolaj
A laskagomba vastag, "keményebb" szárrészét eltávolítjuk, a többit kézzel csíkokra tépkedjük. Olívaolaj és vaj keverékén megpirítjuk,közben a tojásokat a joghurttal elhabarjuk, megsózzuk, ráöntjük a gombára és szépen megsütjük.
Tálaláskor megszórjuk frissítő petrezselyem zölddel, és még egy kis joghurtot is csepegtethetünk rá.




FOODYNY is szívesen oszt meg tőlem tartalmat!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése