Szinte folyamatosan kapok különböző váratlan, leveleket, mail-ket, ezekbe olykor-olykor vannak hasznos dolgok is gondoltam egy-kettőt megosztok veletek. Először én is levélbe akartam elküldeni nektek had dagadjon a postaládátok, aztán mégis a közlés mellet döntöttem, ezt talán nem jelölitek spam-nak :)
A hangyák nem szeretik az uborkát, tegyetek uborka héját a hangyaboly köré.
Ha áttetsző jégkockát akarsz, akkor előzőleg forrald fel a vizet.
Rágógumi a ruhában? Tedd egy órára a mélyhűtődbe.
A fehérnemű nem elég fehér? Áztasd 10 percig egy szelet citrommal a meleg vízben!
Hajad nem elég fényes? Tegyél egy kávéskanál ecetet a hajadra és úgy mosd meg.
Távol tartani egeret, és patkányt, hintsd meg fekete bors porral a területet ahol tanyáznak.
elmennek másfelé.
Rágógumi a ruhában? Tedd egy órára a mélyhűtődbe.
A fehérnemű nem elég fehér? Áztasd 10 percig egy szelet citrommal a meleg vízben!
Hajad nem elég fényes? Tegyél egy kávéskanál ecetet a hajadra és úgy mosd meg.
Távol tartani egeret, és patkányt, hintsd meg fekete bors porral a területet ahol tanyáznak.
elmennek másfelé.
Hogy a citrom kiadja a az összes levét, áztasd egy órát meleg vízben és csak utána csavard ki.
Hogy ne legyen a káposzta főzéstől kellemetlen szag, tegyél egy szelet kenyeret a káposzta tetejére.
Ha a hagymától könnyezik a szemed, rágcsálj egy rágógumit.
Hogy a krumpli előbb főjön meg, hámozd meg, csak az egyik oldalát.
Tintafolt a ruhán? Tegyél jó vastagon fogkrémet a foltra, hagyd száradni, és csak utána mosd ki.
Hogy ne legyen a káposzta főzéstől kellemetlen szag, tegyél egy szelet kenyeret a káposzta tetejére.
Ha a hagymától könnyezik a szemed, rágcsálj egy rágógumit.
Hogy a krumpli előbb főjön meg, hámozd meg, csak az egyik oldalát.
Tintafolt a ruhán? Tegyél jó vastagon fogkrémet a foltra, hagyd száradni, és csak utána mosd ki.
Immunrenszerünk erősítése érdekében a téli és a tavaszi időszakban különösen ajánlott aszalt szilvát fogyasztani, naponta 3-5 szem már elég.
Dobjon 3-4 aszalt szilvát a levesbe és hagyja főni 5 percig. A gyümölcs magába szívja a felesleges sót.
Lisztet, porcukrot, kakaót mindig szitálva adjad a többi összetevőhöz. Így levegősebb lesz a tészta.
Vegyünk egy nylon zacskót vagy szatyrot, attól függ, mennyit akarunk
érlelni egyszerre. A kiviket tegyük érett almák közé. A zacskó tetejét
zárjuk le. Pár nap elteltével a kivi friss, puha és nagyon zamatos lédús
lesz.
A tej kifutását úgy akadályozhatjuk meg, hogy az edény száját bevajazzuk.
Nem ég le a tej, ha forralás előtt az edényt hideg vízzel kiöblítjük.
Szuper ötletek! Köszi! Cserébe én is írok egyet: Nem ég le a tej, puding, stb... ha nem közvetlenül tesszük a tűzre, hanem "közbeiktatunk" egy nagyobb, félig vízzel töltött edényt, és úgy főzzük.
VálaszTörlés:) köszi
Törlés