TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2014. július 10., csütörtök

Díjat kaptam 3.

Erről beszéltem ;) harmadszorra is elérkezett, hozzám a vándordíj, 
és még mindig jól esik, hogy gondolnak (gondoltok) rám. 
A kérdések nagyon jók és természetesen válaszolok. 
Aki pedig a díjat hozzám vándoroltatta az    


 

1- Mi az ami megmozgatja a fantáziád? Mi inspirál a
receptek megvalósításához vezető "ízes" úton?
-Egynehányszor már említettem, mindig abból kell főznünk ami éppen otthon van. Persze ez könnyű, ha az ember rákészül; de számtalanszor előfordul, hogy „nincs itthon semmi”; na akkor lehet varázsolni. Ezekre a pillanatokra szeretnék -néha talán Őrültnek tűnő- ötleteket adni, ügyelve arra, hogy kisvárosban is könnyen beszerezhetők legyenek az alapanyagok és az ilyenekből variálni 
Bátran, Fantáziával, Jó étvággyal.
2-ha lehetőséged adódna, mely ország ételeivel 
ismerkednél meg behatóban? Hol lennél kukta 
a nagy világban?
-Spanyolország, Portugália, Argentína, Mexico de, hogy ne kelljen olyan sokat utazni, beletudnék ragadni a Toszkán konyhába is :)
3-Van kedvenc fűszered, fűszer-növényed, amit 
semmiképp sem hagynál ki, szinte egy ételből sem? :D
-Igen-nem, ez folyamatosan változik, most éppen a Kapor; illetve azért két klasszikust meg kell említenem, ami nem más, mint a Bors és a Petrezselyemzöld.
4- Előfordult már veled az a gondolat, hogy feladod
a blog írást?...ha igen mi/ki volt a mozgató
 rugó,hogy semmiképp sem tedd meg? :D
-Nem.
Sohasem törekedtem arra, hogy minden nap egy vagy akár több receptet, minden áron megosszak az én drága követőimmel, és ezért nem veszi el a kedvemet az sem, ha akár egy hét is kimarad.
-jó azért az ritka- 
Úgy érzem ag csak tehetem addig blogolok
5-Hétköznapi vagy inkább a multi kulturális 
irányvonalat képviseled ételeiddel,süteményeiddel?
-Lásd az első válaszomat; de természetesen minden érdekel, és olyan vagy ahhoz hasonló dolgokat is próbálok egyszerűen, az én felfogásomban elkészíteni és közhírré tenni. 
Azért, mert nehezen beszerezhető vagy nagyon drága valamelyik kínai, mexicói vagy bergengóc hozzávaló, még nem kell búcsút mondanunk az adott ételnek.
Természetesen van kedvenc, amivel már többször is foglalkoztam, és ez a Mozzarella.
6- ha...tartanánk egy össznépi blogger workshopot, te
mivel/miben tudnál hozzá tenni a többiek
sikeres,élménydús blogolásához?
-Őrült ötletek, adott alapanyagokból illetve 
egy-egy étel hozzávalóiból, hozzávalóit, több módon elkészíteni. 
Úgy érzem, az átlag emberek, háziasszonyok nem mernek ölég bátran hozzányúlni a dolgokhoz.
Pedigasssztán.... ;)
7-Szívesen veszel részt játékokban, vagy csak 
inkább a háttérből drukkolsz a többieknek?
-Igen, szívesen részt veszek és ha úgy adódik szívesen drukkolok.


Csókolok mindenkit! azŐrültSzakács Gotthárdról.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm válaszaid :D Jó volt olvasni! Pont ilyennek képzeltelek... :D

    VálaszTörlés