KAPROS-SAJTOS CSIRKECOMB,
PIRÍTOTT KARALÁBÉ HASÁBOKKAL
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
4 db natúr kockasajt
4 tk. mustár
80-100 dkg karalábé
kapor
bors, só
A panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
A csirkecombokat kicsontozzuk (igény szerint lebőrözzük), a belső felüket megkenjük egy teáskanál mustárral, rádarabolunk egy-egy kockasajtot, megszórjuk kaporral, sózzuk, borsozzuk.
Majd ügyesen felgöngyöljük, a combokat a végeinél behajtogatjuk és hagyományos módon bepanírozzuk. Bő, forró olajban szépen lassan kisütjük őket.
Köretként a karalábét megpucoljuk, formás kis hasábokra daraboljuk és olívaolajon roppanósra pirítjuk, a végén sózzuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése