Tisztít, darabol, fűszerez, megsüt, kész.
Valóban ennyi.
Nem nagy dolog , de Őrülten fincsi.
MÉZES-CHILIS
CSIBECOMB,
VELE SÜLT BATÁTÁVAL
Hozzávalók:
4 db
csirkecomb
1 kg batáta
(édesburgonya)
4 ek. méz
kakukkfű
chilipehely
vagy őrölt
só
olívaolaj
A
megtisztított csirkecombokat chilivel és kakukkfűvel bedörzsöljük, és 1-2 órán
át hűtőben pihentetjük.
Ezután, a
combokat megsózzuk, egy nagyobb tepsibe rakjuk őket és előmelegített sütőben
180 fokon, fólia alatt, 45-50 percig sütjük.
Közben a
batátát, megpucoljuk, nagyjából centis hasábokra vágjuk, megsózzuk.
Aztán a
fóliát levesszük a tepsiről, a combokat megkenjük 1-1 evőkanál mézzel (rácsorgatjuk), mellé szórjuk a batáta hasábokat, és sütőbe
visszatolva kb. 20 perc alatt szépen megsütjük.
ŐrültenJóÉtvágyat kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése