GRÁNÁTALMÁS-CSOKOLÁDÉS
POHÁRDESSZERT RICOTTA-VAL
Hozzávalók:
1 db
gránátalma
25 dkg
ricotta
1 p. natúr
joghurt
5 dkg
porcukor (+ízlésünk)
1 cs.
csokoládé puding
5 dl tej
6+6 db
babapiskóta
A gránátalma
magjait, illetve levét egy tálba felfogjuk – aki még ilyet nem csinált annak
ajánlatos az interneten rákeresni-.
Aztán
magokhoz hozzákeverjük a ricottát és a joghurtot, porcukorral ízesítjük.
Hat pohárba beletördelünk 1-1 babapiskótát.
A
csomagoláson leírtak alapján elkészítjük a pudingot és egységesen ráöntjük a
poharakba tördelt piskótára.
Pár perc
pihentetés után elosztjuk rajtuk a ricottás-krémet és 1-2 órát hűtőben
pihentetjük.
Díszíthetjük
babapiskótával, tejszínhabbal esetleg néhány szem félretett maggal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése