TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2019. november 29., péntek

Gránátalma és ricotta avagy Csak egy két dolog

Egyszerűbb mint gondolnád, csak egy kis laktóz kell hozzá, meg még egy-két dolog...😉





















GRÁNÁTALMÁS-CSOKOLÁDÉS
   POHÁRDESSZERT RICOTTA-VAL
Hozzávalók:
1 db gránátalma
25 dkg ricotta
1 p. natúr joghurt
5 dkg porcukor (+ízlésünk)
1 cs. csokoládé puding
5 dl tej
6+6 db babapiskóta
A gránátalma magjait, illetve levét egy tálba felfogjuk – aki még ilyet nem csinált annak ajánlatos az interneten rákeresni-.
Aztán magokhoz hozzákeverjük a ricottát és a joghurtot, porcukorral ízesítjük.
Hat pohárba beletördelünk 1-1 babapiskótát.
A csomagoláson leírtak alapján elkészítjük a pudingot és egységesen ráöntjük a poharakba tördelt piskótára.
Pár perc pihentetés után elosztjuk rajtuk a ricottás-krémet és 1-2 órát hűtőben pihentetjük.
Díszíthetjük babapiskótával, tejszínhabbal esetleg néhány szem félretett maggal.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése