TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2013. december 13., péntek

Hmmm...

No comment.
  ---------------
Komolyan; erről mannáról nem kell írni semmit.
  ---------------
Nem is fogok. 
  --------------- 
Nézd a képet; magáért beszél.
  ---------------
Hmmm....
----------------
Ezt sem akartam leírni.
----------------
Télleg 😋














BUNDÁZOTT CSIRKEMELL,  
    „LÁNGOLT” ZELLER TÖLTELÉKKEL
               ÉS ÜDE, ROPPANÓS SALÁTÁVAL  
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
15 dkg zeller
10 dkg lángolt kolbász
1 db alma
1 db kaliforniai paprika
1 db kigyóuborka
5 dkg dió
almaecet 
olívaolaj
zsemlemorzsa
tojás
liszt  

A csirkemellet 4 szép szeletre vágjuk és picikét megklopfoljuk
A kolbászt minél vékonyabb karikákra szeleteljük (vagy már eleve szeleteltet vásárolunk) és a hússzeletekre fektetjük őket.
A zellert megpucoljuk és nagy lyukú reszelőn ráreszeljük a kolbászos szeletekre, majd ügyesen feltekerjük őket és bepanírozzuk (liszt-tojás-zsemlemorzsa). Forró olajban kisütjük. Aki nem biztos magában, az fogpiszkálóval megtűzheti a tekercseke; bár ez szerintem felesleges, ha ügyesen tekerünk és panírozunk :).
A salátához az uborkát, a paprikát és az almát felcsíkozzuk, picit megsózzuk, ízlésünk szerint megcsepegtetjük almaecettel és olívaolajjal meglocsoljuk.  
Tálaláskor durvára tört dióval megszórjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése