Azt még nem is mondtam, hogy a ma kapott Fenyőalja gombát, megtisztítva és darabolva kaptam.
Ugyi, ilyen állapotában vagy elhasználja az emberfia, vagy lefagyasztja, mert és különben elszíneződik "feketedik".
Na, pont a fent említett dolog miatt van az, hogy ma még egy levest készítettem, de nyugalmatok érdekében ezt csak a jövőhéten hozom.
Viszont a maradékból, jó kis vacsora lett, a lehető legegyszerűbben, talán nem a legmegszokottabb körítéssel, de ezt kívántam, ezt szeretem.
...meg az uborkát is.
ÍZLETES RIZIKÉS VACSORA,
TARHONYÁVAL ÉS CSEMUBIVAL
A recept nagyon fontos, ezért jól figyeljetek!
Szalonnát és vöröshagymát, csíkokra vágva, üvegesre sütjük.
Csíkokra vágott paprikát, és feldarabolt gombát adjuk hozzá, megsózzuk, majoránnával fűszerezzük.
Amikor visszasül a zsírjára, elhabart tojást öntünk rá, és ízlésünk szerint, lazábbra vagy szárazabbra sütjük.
Tarhonyával és csemegeuborkával tálaljuk.
Ennyi, nem nagy dolog, talán nem is a legszebb, de fincsi, és ezt el kellett mondanom 😉
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése