CÉKLA DIP, KRÉMSAJTTAL
Hozzávalók:
15-20 dkg cékla
1 db natúr tömlős sajt
fahéj
cukor
só
csemegeuborka, pékárú
A céklát célszerű előző nap, vagy már reggel megfőzni, hogy jól lehűljön.
A céklát meghámozzuk és kis lyukú reszelőn lereszeljük, egy villa segítségével alaposan összekeverjük a a sajttal, sóval, cukorral és egy picike fahéjjal ízesítjük.
Falatkákra kenjük, és hogy kicsit „visszahozzuk” a megszokott cékla ízt, vékony szeletelt csemegeuborkával egészítjük ki.
Vagy, klasszikus módon, tálkában, mártogatóként is asztalra tehetjük, például pizzarudacskákkal, de a csem.ubi legyen mellette ;)
Vagy, klasszikus módon, tálkában, mártogatóként is asztalra tehetjük, például pizzarudacskákkal, de a csem.ubi legyen mellette ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése