PÁRIZSISALÁTA
Hozzávalók:
Hozzávalók:
25 dkg párizsi
1 db kápia paprika
2 db főtt tojás
5 dkg csemegeuborka
3 ek. gyöngyhagyma
1 tk. mustár
kakukkfű
kristálycukor
bors, só
olívaolaj
A párizsit, a paprikát, és az uborkát feldaraboljuk és egy tálkába rakjuk, hozzáadjuk a gyöngyhagymát és a felkockázott tojásfehérjéket.
A tojások sárgáját, lereszeljük, vagy villával jól összetörjük, aztán az uborka és a gyöngyhagyma ecetes levéből 3-3 evőkanálnyit, 3-4 kanálnyi olívaolajat valamint mustár adunk hozzá és alaposan kikeverjük; kakukkfűvel, borssal, sóval és picike cukorral ízesítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése