TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2015. december 30., szerda

Párizsi és saláta avagy Jót, jóból

Akkor most következzen egy szilveszteri saláta, egyszerűen, egyszerű alapanyagokkal.















PÁRIZSISALÁTA
Hozzávalók:
25 dkg párizsi
1 db kápia paprika
2 db főtt tojás
5 dkg csemegeuborka
3 ek. gyöngyhagyma
1 tk. mustár
kakukkfű
kristálycukor
bors, só
olívaolaj
A párizsit, a paprikát, és az uborkát feldaraboljuk és egy tálkába rakjuk, hozzáadjuk a gyöngyhagymát és a felkockázott tojásfehérjéket. 
A tojások sárgáját, lereszeljük, vagy villával jól összetörjük, aztán az uborka és a gyöngyhagyma ecetes levéből 3-3 evőkanálnyit, 3-4 kanálnyi olívaolajat valamint mustár adunk hozzá és alaposan kikeverjük; kakukkfűvel, borssal, sóval és picike cukorral ízesítjük.
A öntetet összeforgatjuk a fedarabolt finomságokkal és jól lehűtve kínáljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése