TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2013. március 5., kedd

Egy kis semmiség 1.

 ... és ha már semmiségről beszélünk, akkor alapvetés, hogy egyszerű legyen, könnyen készíthető, ne kelljen hozzá sok minden és mégis pompa kísérje az utolsó falatig.
...vagy amikor nagy „semmiség” van a hűtőben, kamrában, akkor (talán nem meglepő) azt főzünk, azt eszünk ami itthon van. 















BROKKOLI PÁSTÉTOM, KRÉMFEHÉRSAJTTAL
Hozzávalók:
50 dkg brokkoli
15 dkg krémfehérsajt (vagy Feta)
bazsalikom
szerecsendió
A brokkolit rózsáira szedjük, a szárát „meghámozzuk” annyira, hogy a keményebb, szálas részek ne maradjanak rajt és feldaraboljuk, majd sós vízben jó puhára főzzük.
Ezután a jól lecsepegtetettjük és a sajttal együtt, egy villa segítségével összetörjük, pépesítjük, bazsalikommal, szerecsendióval ízesítjük.
Lehűtve tálaljuk és mellé (ugye tudod, a nyerő páros) alma gerezdeket és pirítóst kínálunk.
Hopp és még egy  nyerési lehetőség :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése