...vagy amikor nagy „semmiség” van a hűtőben, kamrában, akkor (talán nem meglepő) azt főzünk, azt eszünk ami itthon van.
BROKKOLI PÁSTÉTOM, KRÉMFEHÉRSAJTTAL
Hozzávalók:
50 dkg brokkoli
15 dkg krémfehérsajt (vagy Feta)
bazsalikom
szerecsendió
só
A brokkolit rózsáira szedjük, a szárát „meghámozzuk” annyira, hogy a keményebb, szálas részek ne maradjanak rajt és feldaraboljuk, majd sós vízben jó puhára főzzük.
Ezután a jól lecsepegtetettjük és a sajttal együtt, egy villa segítségével összetörjük, pépesítjük, bazsalikommal, szerecsendióval ízesítjük.
Lehűtve tálaljuk és mellé (ugye tudod, a nyerő páros) alma gerezdeket és pirítóst kínálunk.
Hopp és még egy nyerési lehetőség :)
Hopp és még egy nyerési lehetőség :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése