TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2014. március 31., hétfő

Kész is

Pár perc és kész is...
Mindjárt meg van...
Azonnal eheted...
Egy pillanat...
Erről nem lehet mást írni.
Ja! Isteni finom!














PIKÁNS ESTI SALÁTA
Hozzávalók:
40 dkg sertés szűzpecsenye
4 marék bébi spenót (20-25 dkg) 
5 ger. fokhagyma
2 ek. kapribogyó
1 dl fehérbor 
10 dkg feta vagy krémfehérsajt
oregánó
bors, só
A szűzpecsenyét felcsíkozzuk és olívaolajon kissé megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük. A fokhagymát vékony csíkokra szeleteljük és a hús közé dobjuk pár pillanat múlva rálottyintjuk a bort és kiforraljuk, de csak annyira, hogy egy-két kanálnyi maradjon alatta.
A megmosott bébi spenótot tányérra halmozzuk, rámorzsoljuk a feta sajtot, a tetejére adagoljuk a húst csíkokat; a serpenyőben maradt szaftot a kapribogyóval és még egy kis olívaolajjal elkeverjük és meglocsoljuk vele a salátánkat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése