Mindjárt meg van...
Azonnal eheted...
Egy pillanat...
Erről nem lehet mást írni.
Ja! Isteni finom!
PIKÁNS ESTI SALÁTA
Hozzávalók:
40 dkg sertés szűzpecsenye
4 marék bébi spenót (20-25 dkg)
5 ger. fokhagyma
2 ek. kapribogyó
1 dl fehérbor
10 dkg feta vagy krémfehérsajt
oregánó
bors, só
A szűzpecsenyét felcsíkozzuk és olívaolajon kissé megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük. A fokhagymát vékony csíkokra szeleteljük és a hús közé dobjuk pár pillanat múlva rálottyintjuk a bort és kiforraljuk, de csak annyira, hogy egy-két kanálnyi maradjon alatta.
A megmosott bébi spenótot tányérra halmozzuk, rámorzsoljuk a feta sajtot, a tetejére adagoljuk a húst csíkokat; a serpenyőben maradt szaftot a kapribogyóval és még egy kis olívaolajjal elkeverjük és meglocsoljuk vele a salátánkat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése