TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2018. augusztus 28., kedd

Mozzarella és ötlet avagy Megint őszinte leszek

Ezt a mai bejegyzést nem terveztem, és tudom hogy hihetetlen, de megint kicsit kiürítettem a hűtőt és ez lett belőle.
Tehát azt használtam, amit találtam, és ahogy készült rá kellet jönnöm, hogy ezt nem szabad eltitkolnom előletek.














MOZZARELLA-SALÁTA, 
  SZÍNES APRÓSÁGOKKAL
2 adag
Hozzávalók:
2 db mozzarella
5 dkg aszalt paradicsom (száraz)
1 szép szál csemegehagyma
8 szem fekete olívabogyó
4 szelet bacon
extra szűz olívaolaj
salátafélék
Az aszalt paradicsomot, az olívabogyót és a csemegehagymát felaprítjuk, megsózzuk, és 6-8 kanálnyi olívaolajjal összekeverjük.
A baconszeletek száraz serpenyőben megpirítjuk, kiszedjük egy törlőpapírra, és amikor kihűlt, "megszáradt" kis darabkákra tördeljük.
A mozzarellát felszeleteljük.
A salátaféléket tányérra halmozzuk, rápakoljuk a mozzarellát, és a tetejére locsoljuk ezt a szép színes "öntetet", majd megszórjuk a bacondarabkákkal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése