TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2016. május 29., vasárnap

Nyúl és leves

Egy jóideje az okozott tétovázást a formás kis agyamba, hogy ezt a bejegyzést mikor is tegyem közzé, mert maga az étel, már április elején elkészült...
Mindegy, most már bevállalom.
Szóval ez nem az a nyúl...
...nem...ez egy karácsonyi nyúl ;) 
...ez van.
















NYÚLHÚSLEVES, APRÓLÉKÁVAL
Hozzávalók:
1 nyúl eleje, lapockával
2 sz. sárgarépa
1 fej vöröshagyma
4-5 ger. fokhagyma
1 tk. fűszerpaprika
1 db paradicsom
1 db paprika
2-3 db babérlevél
8-10 szem szegfűbors
1 szép ágacska rozmaring
apró levestészta
A recept bonyolult!

A nyúl elejét feldaraboljuk és...

úgy készül mint az összes többi húsleves, a felsorolt fűszerek hozzáadásával ;)
Jó étvágyat ! (Fantáziát, Bátorságot) 




 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése