Megint csak azt kell mondanom, hogy nem kell nagy és bonyolult dolgokra gondolni, amikor egy desszertet akarunk készíteni. Bőven elég, ha bátran nyúlunk azokhoz a dolgokhoz ami rendelkezésünkre áll, még akkor is ha „ezt nem így szoktuk”.
A következő hót' egyszerű és feltűnően pompás kis desszertemnél, a pudingba, túrót kevertem, na meg pár szem epret és kész!
Az eredmény istenien finom lett; ahogy a puding egybe kélt a túróval... na de megyek is az utolsó adagért ;)
A következő hót' egyszerű és feltűnően pompás kis desszertemnél, a pudingba, túrót kevertem, na meg pár szem epret és kész!
Az eredmény istenien finom lett; ahogy a puding egybe kélt a túróval... na de megyek is az utolsó adagért ;)
EPRES TÚRÓKEHELY
Hozzávalók:
25 dkg túró
25 dkg eper
1 cs. vaníliás pudingpor (1/2 tejhez való)
3 dl tej
4 ek. kristálycukor
1 cs. vaníliás cukor
Jól figyeljetek, hogy sikerüljön!!!
A pudingot csak 3dl tejjel főzzük meg, majd a tűzről levéve, de még melegében belekeverjük a túrót, a cukrot és a felkockázott epret; ezután kelyhekbe, pohárkákba adagoljuk, jól lehűtjük és ügyesen feldíszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése