TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2014. február 18., kedd

Ügyes 2.

Drágájim íme az világ egyik legegyszerűbb desszertje!
Megint csak azt kell mondanom, hogy nem kell nagy és bonyolult dolgokra gondolni, amikor egy desszertet akarunk készíteni. Bőven elég, ha bátran nyúlunk azokhoz a dolgokhoz ami rendelkezésünkre áll, még akkor is ha „ezt nem így szoktuk”.
A következő hót' egyszerű és feltűnően pompás kis desszertemnél, a pudingba, túrót kevertem, na meg pár szem epret és kész!
Az eredmény istenien finom lett; ahogy a puding egybe kélt a túróval... na de megyek is az utolsó adagért ;) 
















 


EPRES TÚRÓKEHELY
Hozzávalók:
25 dkg túró
25 dkg eper
1 cs. vaníliás pudingpor (1/2 tejhez való)
3 dl tej
4 ek. kristálycukor
1 cs. vaníliás cukor
Jól figyeljetek, hogy sikerüljön!!!
A pudingot csak 3dl tejjel főzzük meg, majd a tűzről levéve, de még melegében belekeverjük a túrót, a cukrot és a felkockázott epret; ezután kelyhekbe, pohárkákba adagoljuk, jól lehűtjük és ügyesen feldíszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése