Ismét egy egyszerű példa arra, hogy elég csak ügyesen összeválogatni az alapanyagokat és gusztusosan összerakni, tálalni.
... és még mennyi ilyen ötlet jut eszembe ahogy végig nézek az üzletek polcain :)
KRÉMES GYÜMÖLCSKEHELY,
MOGYORÓVAL ÉS ZABPEHELLYEL
Hozzávalók:
25 dkg eper
1 db kivi
2 db banán
1 p. tejföl (175g)
5 dkg zabpehely
5 dkg pörkölt mogyoró (sótlan)
pár kanál méz
A banánokat egy villa segítségével durvára törjük és összekeverjük a tejföllel, majd ízlésünk szerinti mézzel ízesítsük, de vegyük figyelembe, a gyümölcsök édes ízét és azt, hogy a tetjét is „lefényezzük” majd egy kis mézzel.
Az epret és a kivit apró kockákra daraboljuk és a „krémmel” illetve a zabpehellyel ügyesen kelyhekbe, pohárkákba (4 adag) rétegeljük.
Nálam ez most így történt: kivi - zabpehely - krém - eper - zabpehely - kivi - krém - eper - mogyoró és a végén az aranyló méz.
TUDTAD? „A banán a legismertebb trópusi gyümölcs, amely lassan felszívódó cukrot tartalmaz, melyek emelik a energiaszintet.
ŐRÜLT RECEPTEK , MEGLEPŐ PÁROSÍTÁSOK AMIKRE ÁLMODBAN SEM GONDOLNÁL , ÉN ELKÉSZÍTEM ! KÖZBEN ELMESÉLJÜK AZ ÉTELLEL KAPCSOLATOS ŐRÜLT DOLGAINKAT , TÖRTÉNETEINKET . NA,JÓ - NORMÁLIS ÉTELEKET IS FŐZHETÜNK.
TUDTAD !?
Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.
NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.
NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!
2014. február 26., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése