TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2017. május 14., vasárnap

Szűz és bébi avagy Kellemes, gyors, vasárnap

Szerintem van az, amikor a vasárnapod nagy részét, nem akarod a konyhába tölteni.
(Elvileg nem is kell, de ez most mindegy 😉)
Ilyenkor⇨⇨⇨⇨⇨ ⇩
                                      ⇩















SPENÓTOS SZŰZÉRMÉK, 
KRÉMSAJTTAL, ROZMARINGGAL
ÉS LINGUINE TÉSZTÁVAL 
Hozzávalók:
60 dkg szűzpecsenye
 bébi spenót
15 dkg koktélparadicsom
2 db natúr, tömlős sajt (vagy tejszínes - 1/10 dkg)
3 ger. fokhagyma
rozmaring
bors, só
25 dkg linguine vagy hosszú metélt
A tésztát kifőzzük.
A szűzpecsenyét szükség szerint megtisztítjuk, és felszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk.
Egy serpenyőben, kevés zsiradékon, elkezdjük sütni. 
Közben a paradicsomot és a fokhagymát feldaraboljuk, felaprítjuk. Amikor a szűzérmék már kezdenek szépen pirulni, beleszórjuk a spenótot, a paradicsomot, hozzáadjuk a fokhagymát. A tészta főzővizéből lottyintunk rá egy picikét, majd belekeverjük a sajtokat, rozmaringgal ízesítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Pár perc alatt összemelegítjük, a tésztával kínáljuk.
Csak 1 ötlet: A húsokat külön, natúran is készíthetjük, a spenótos ragut pedig a tésztával összeforgathatjuk.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése