TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2015. január 28., szerda

Sárgabarackmagolaj és a mozzarella azaz A föld ajándékai

Donum Terrea jóvoltából sikerült kipróbálnom a Sárgabarackmag-olajat és mondhatom fantasztikus élményben volt részem, mindenkinek ajánlom, legalább egyszer ki kell próbálni (aztán majd rákapunk).
Nekem most nagyon jó jött; mert egyel bővülhetett a mozzarella népszerűsítő variációim sora.

 












BÁRSONYOS ÖNTET
     MOZZARELLA SAJTHOZ 
             1 adag 
Hozzávalók:
1 db mozzarella
1/4 szál szárzeller
2 ek. Sárgabarackmag-olaj (Donum Terrae)
chili pehely
reszelt citromhéj

salátafélék
A szárzeller darabkát jó apróra kockákra vágjuk, majd alaposan elkeverjük az olajjal, egy csipet sóval és chili pehellyel ízesítjük, 5-10 percig „érleljük”.
Tálaláskor tépkedett salátára rakjuk a felszeletelt mozzarellát, rálocsoljuk az öntetet és a végén reszelt 
citromhéjjal koronázzuk.

  






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése