Donum Terrea jóvoltából sikerült kipróbálnom a Sárgabarackmag-olajat és mondhatom fantasztikus élményben volt részem, mindenkinek ajánlom, legalább egyszer ki kell próbálni (aztán majd rákapunk).
BÁRSONYOS ÖNTET
MOZZARELLA SAJTHOZ
1 adag
Hozzávalók:
1 db mozzarella
1/4 szál szárzeller
2 ek. Sárgabarackmag-olaj (Donum Terrae)
chili pehely
reszelt citromhéj
só
salátafélék
A szárzeller darabkát jó apróra kockákra vágjuk, majd alaposan elkeverjük az olajjal, egy csipet sóval és chili pehellyel ízesítjük, 5-10 percig „érleljük”.
Tálaláskor tépkedett salátára rakjuk a felszeletelt mozzarellát, rálocsoljuk az öntetet és a végén reszelt
citromhéjjal koronázzuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése