TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2012. június 20., szerda

Xukor és kókuszliszt

Ennek igazán örültem :)
Képzeljétek el a közelmúltban megkeresett egy cég, azzal a ajánlattal, hogy, ugyan már használjak Xukor és Natur Cookta termékeket, merthogy azt látják az ételeimen, hogy szeretek kísérletezni és új ízeket alkotni. Természetesen elfogadtam az ajánlatot és így én is beálltam azok az emberkék sorába, akik segíteni szeretnének azokon, akiknek muszáj vagy egészségesen, de meggyőződésből ilyen és efféle termékeket fogyasztani, használni.
PLUSZ !!! Azon kedves olvasóim akik az ŐRÜLTEN JÓ ÉTELEK -en keresztül jut el a Bio boltba (bal oldalon, kattints a képre) és ott Xukor és Natur Cookta termékeket (többet szeretnél tudni?, kattints a szövegre)  vásárolnak azoknak 10 % kedvezményt biztosítanak mennyiség függetlenül. Regisztráció után rendelhetsz és a ajándékutalvány mezőbe be kell írni a :   orultszakacs12   kódot.













EGYSZERŰ ALMÁS-SÜTI, ZABPEHELLYEL
Hozzávalók: 
50 dkg alma
3 db tojás
10 dkg zabpehely
5 dkg kókuszliszt
5 dkg xukor
6 g sütőpor (1/2 zacskó)
őrölt fahéj
csipet só
A tojásokat elhabarjuk, a xukorral és a sütőporral legalább öt percig keverjük, hozzáadjuk a zabpelyhet összekavarjuk és félretesszük. Közben az almát lereszeljük és a kókuszliszttel együtt belekeverjük az előbbi masszába. Egy kb.: 30×12 cm-es sütőformát, pástétomformát sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük  a tésztát, eligazítjuk és gázsütő 4-es fokozatán kb.:45 percig sütjük.

4 megjegyzés:

  1. Jól hangzik:-) Én szívesen fogyasztok természetes, "egészséges", "bio" stb... dolgokat, azon egyszerű oknál fogva, hogy sokkal ízletesebbek, laktatóbbak mint a mű, aromákkal telenyomott cuccok.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hány tojás kell hozzá? Az elkészítésnél szerepel, de a hozzávalókból kimaradt.
    Köszi szépen!

    VálaszTörlés
  3. na hát én tegnap megsütöttem a megadott hozzávalókból. de nem légkeverésesben, hanem sima gázsütőben.
    50 percet sütöttem és nagyon szalonnás volt.
    szóval sztem ez csak légkeverésesben kivitelezhető :D
    szép napot

    VálaszTörlés