Hát Drágájim, nem tudom mit írjak ide úgy, hogy ne ismételjem magam 😏
...na, de mindegy, a sztori a szokásos, valami enni kell reggelire és van amit el kell használni... 😉 hm... 😋👌
...na, de mindegy, a sztori a szokásos, valami enni kell reggelire és van amit el kell használni... 😉 hm... 😋👌
HAMIS PADLIZSÁNKRÉM
JUHTÚRÓVAL ÉS ALMÁVAL
Hozzávalók:
1 db padlizsán (kb.40dkg)
1 db alma
20 dkg juhtúró
rozmaring
bors, só
olívaolaj
A padlizsánt és az almát apró, kb. 0,5 centis kockákra daraboljuk.
JUHTÚRÓVAL ÉS ALMÁVAL
Hozzávalók:
1 db padlizsán (kb.40dkg)
1 db alma
20 dkg juhtúró
rozmaring
bors, só
olívaolaj
A padlizsánt és az almát apró, kb. 0,5 centis kockákra daraboljuk.
Megsózzuk, borsozzuk, rozmaringgal
ízesítjük és 5-8 perc alatt olívaolajon megfonnyasztjuk, finoman megpirítjuk.
Még meleg hozzákeverjük a
juhtúrót, aprított petrezselyem zölddel frissítjük, lehűtve, friss kenyérrel vagy pirítóssal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése