TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2021. március 2., kedd

Padlizsán és juhtúró avagy Reggeli zamatok

Hát Drágájim, nem tudom mit írjak ide úgy, hogy ne ismételjem magam 😏
...na, de mindegy, a sztori a szokásos, valami enni kell reggelire és van amit el kell használni... 😉 hm... 😋👌



 








HAMIS PADLIZSÁNKRÉM
  JUHTÚRÓVAL ÉS ALMÁVAL
Hozzávalók:
1 db padlizsán (kb.40dkg)
1 db alma
20 dkg juhtúró
rozmaring
bors, só
olívaolaj
A padlizsánt és az almát apró, kb. 0,5 centis kockákra daraboljuk.










Megsózzuk, borsozzuk, rozmaringgal ízesítjük és 5-8 perc alatt olívaolajon megfonnyasztjuk, finoman megpirítjuk.










Még meleg hozzákeverjük a juhtúrót, aprított petrezselyem zölddel frissítjük, lehűtve, friss kenyérrel vagy pirítóssal kínáljuk.





 

Aki nem lájkolja a juhtúrót
az áttört tehéntúróval is készítheti,
esetleg egy  kis tejföllel lazítva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése