Körözött.
Istenien finom, kenegető reggelire, vacsorára vagy csak úgy...
Na, de mindig ugyanúgy... és miért?
Itt kérem, ismét arra gondolok, hogy miért nem MERÜNK, bátrabban variálni, és miért fogadjuk el azt hogy, egy nagyon finom kedvencet, ha kell életünk végéig, és csak úgy! fogyasztjuk.
Ebbe most nem is akarok jobban belemenni..., aki érti, az érti.
Tehát, itt van a túró, amit bámulatosan tudunk (tudnánk) variálni, de úgy érzem, mégsem tesszük, pedig ha belegondolunk ezt a legegyszerűbb, hisz a túrónak már van egy alap íze...
Ma is ilyen finomságot, reggeliztem, amiben épp csak egy ici-pici ízesítésnek használtam, egy-két dolgot.
Egyébként, ha ügyesen kutakodtok nálam, lehettek, néhány túrós kenegetőt, nevezzük körözött variációnak.
Ha van köztetek, olyan bátor emberke, aki megosztaná velem, velünk a kedvenc túrós kenegető receptjét, bátran linkelje, ide 👇 a bejegyzés alá, megjegyzésbe 😉és kösziköszi!
KOLBÁSZOS TÚRÓ, TÁRKONNYAL
Hozzávalók:
50 dkg túró
1 p. tejföl
10 dkg paraszt kolbász
1 ek. torma
tárkony
bors, só
No, akkor kezdődjön a bonyodalom:
A kolbászt (én erre a célra a szeleteltet ajánlom) szép apróra daraboljuk.
Ezután a többi hozzávalóval összekeverjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése