TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2017. április 12., szerda

Spárga és reggel avagy A reggeli spárga

Az utóbbi idők legjobb reggelijéhez volt ma szerencsém 😉
Íme... 😀














REGGELI TOJÁS,  
  SPÁRGÁVAL ÉS VIRSLIVEL
    1 adag (nálam)
3 szál zöld spárga
2 db tojás
2 db - 5 dkg bébi virsli -
  (10 dkg-s / 4db-os kiszerelésben kapható)
2 ek. tej
tárkony
chili pehely
sajt (cheddar)
zsiradék
A spárgát megtisztítjuk és felkarikázzuk, a virsliket szintén felkarikázzuk, kevéske zsiradékon elkezdjük pirítani. A tojásokat, 2 ek. tejjel, tárkonnyal és sóval elhabarjuk, majd a ráborítjuk a spárgára és a virslire, szépen lassan egybe sütjük, úgy hogy lehetőség szerint egyben maradjon.
Amikor "majdnem" elkészült, megszórjuk apró kockára vágott sajttal, chili pehellyel, és 1-2 percre >tálalásig< lefedjük.
Jó étvágyat és szép napot 😊 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése