TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2015. április 13., hétfő

Burgonya és tojás azaz Sajt és joghurt

Na, van még valakinek húsvéti tojás maradéka?
Vaan!?
Akkor dob ki!
Én is frissen főztem :) annyira hiányzott már.















EGYSZERŰ SZENDVICSKRÉM,
BURGONYÁVAL ÉS TOJÁSSAL
Hozzávalók:
25 dkg főtt burgonya
2 db főtt tojás
1 p. natúr joghurt
1 db natúr tömlős sajt (10 dkg)
2 tk. torma
petrezselyemzöld 
kakukkfű

A joghurtot, a sajtot, a kettő teáskanál tormát kikeverjük, kakukkfűvel és aprított petrezselyem zöldjével ízesítjük, ízlés szerint sózzuk.
A főtt burgonyát és a tojásokat nagy lyukú reszelővel, belereszeljük az alapkrémbe, alaposan összeforgatjuk és jól lehűtve, kenyérszeletkékre, falatkákra kenjük.
Ennyi... egy-két jól összeválogatott dolog; nem kell mindig NAGYRA gondolni :) 
ui.: természetesen ízesített sajtot is használhatunk...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése