Egy szóval: Őrülten jó :)
Ezt a kenegetőt, egy meleg étel ihlette, ami éttermünk egy méltán népszerű étke volt és hamarosan ezt is megosztom veletek.
ASZALT SZILVÁS KENEGETŐ,
JUHTÚRÓVAL ÉS ROZMARINGGAL
Hozzávalók:
10 dkg aszalt szilva
10 dkg juhtúró
1 p. tejföl (175g)
rozmaring
bors, só
(pirítós + fokhagyma)
A juhtúrót egy villa segítségével szét nyomkodjuk, közben kanalanként hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, aprított rozmaringgal ízesítjük, majd alaposan belekavarjuk az apró kockákra darabolt aszalt szilvát. Legalább egy óra hosszat hűtőben érleljük, és fokhagymás pirítósra kenegetve fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése