TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2013. október 29., kedd

Meglepő kenegető

Érdekes? Talán. Édes, fűszeres, bűnbejtő, nem csak bevállalósoknak.  
Egy szóval: Őrülten jó :) 
Ezt a kenegetőt, egy meleg étel ihlette, ami éttermünk egy méltán népszerű étke volt és hamarosan ezt is megosztom veletek.














ASZALT SZILVÁS KENEGETŐ, 
      JUHTÚRÓVAL ÉS ROZMARINGGAL
Hozzávalók:
10 dkg aszalt szilva
10 dkg juhtú
1 p. tejföl (175g)
rozmaring
bors, só
(pirítós + fokhagyma)
A juhtúrót egy villa segítségével szét nyomkodjuk, közben kanalanként hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, aprított rozmaringgal ízesítjük, majd alaposan belekavarjuk az apró kockákra darabolt aszalt szilvát. Legalább egy óra hosszat hűtőben érleljük, és fokhagymás pirítósra kenegetve fogyasztjuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése