TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2016. március 8., kedd

Túró és ötlet avagy Egy újabb körözés

Arandrágabarátim, ebben csemegében, aztán valóban nincs semmi extra.
De nagyon jó arra, hogy tudatosuljon bennünk az az apróság, amelyik így hangzik:
„Miért ne?! ”
Erről nem is szeretnék többet rizsázni, csak még egy kérdést feltenni:
„Kötelező mindig, ugyanazt, ugyanúgy készítenünk, és ennünk.”















KAPROS - TEJFÖLÖS TÚRÓ, 
   KÁPIÁVAL ÉS SZALONNÁVAL
Hozzávalók:
25 dkg túró
10 dkg kolozsvári szalonna
1 db kápia paprika
1 p. tejföl
kapor
bors, só
A szalonnát apró kockákra daraboljuk és kevés zsíron szépen megpirítjuk, a kápia paprikát hasonlóan, apró kockákra vágjuk, a kaprot felaprítjuk.
Aztán a világ legegyszerűbb módján, de alaposan összekeverjük az hozzávalókat, jól lehűtve tálaljuk, kiegészítőnek uborkaféléket kínálunk mellé.
Természetesen, aki gondolja, picike fokhagymával is ízesítheti, de én most ezt, direkt hagytam ki belőle. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése