Igen, valóban létezik ilyen egyszerű pompa; lehet, hogy egy ici-picit olaszos, de abból még nem volt baj.
Egyébként meg, No comment! tök felesleges lenne erről bármit irogatni....
...magáért beszél.
SAJTTAL SZÓRT SZŰZÉRMÉK,
KOKTÉLPARADICSOMMAL,
ÉS RIZI-BIZIVEL
Hozzávalók:
60 dkg szűzpecsenye
12-15 db koktélparadicsom
20 dkg zsenge zöldborsó (fagyasztott)
25 dkg rizs
balzsamecet
lestyán
bors, só
Parmesan vagy Grana Padano sajt
A rizi-bizi készítése megegyezik a párolt rizsével, illetve ez esetben mielőtt lefednénk, beleszórjuk a fagyos borsót készre főzzük, készre pároljuk, sóval, borssal és lestyánnal ízesítjük.
A szűzpecsenyét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és egy nagy serpenyőben mindkét oldalukról megsütjük őket.
Amig az szűzérméink sülnek, elfelezzük a paradicsomokat és az utolsó 3-4 percben a húsok közé szórjuk, 2-3 evőkanál balzsamecettel meglocsoljuk, majd lényegében csak összemelegítjük, összeforraljuk, de annyira, hogy a paradicsomok még nem essenek szét.
Tálaláskor reszetl Parmesannal megszórjuk.
Pont.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése