Nem szaporítanám már a szót, így az utolsó pillanatokban; csak röviden elmondanám, hogy hogyan főztem meg idén a füstölt tarját, mert nekem ez a sonka 😉
kb.70 dkg nyers füstölt tarja főzővizébe 5-6 szem szegfűborsot, 2 db babérlevelet, 1 mokkáskanálnyi egész köményt és egy picike szárított erős paprikát dobtam (a kutya, a macska és a réce után hívjuk nyúlpöcse paprikának); a tarjába pedig ügyesen beleszurkáltam (bicska hegyével előböktem) 10-12 db szegfűszeget.
...és a világ legtermészetesebb módján, a főzőlében, hagytam kihűlni.
kb.70 dkg nyers füstölt tarja főzővizébe 5-6 szem szegfűborsot, 2 db babérlevelet, 1 mokkáskanálnyi egész köményt és egy picike szárított erős paprikát dobtam (a kutya, a macska és a réce után hívjuk nyúlpöcse paprikának); a tarjába pedig ügyesen beleszurkáltam (bicska hegyével előböktem) 10-12 db szegfűszeget.
...és a világ legtermészetesebb módján, a főzőlében, hagytam kihűlni.
KÜLÖNLEGES ÍZESÍTÉSŰ FŐTT, FÜSTÖLT TARJA (nem csak bevállalósoknak) |
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
VálaszTörlés