TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2014. április 19., szombat

Húsvét '14.

Nem szaporítanám már a szót, így az utolsó pillanatokban; csak röviden elmondanám, hogy hogyan főztem meg idén a stölt tarját, mert nekem ez a sonka 😉
kb.70 dkg nyers füstölt tarja főzővizébe 5-6 szem szegfűborsot, 2 db babérlevelet, 1 mokkáskanálnyi egész köményt és egy picike szárított erős paprikát dobtam (a kutya, a macska és a réce után hívjuk nyúlpöcse paprikának); a tarjába pedig ügyesen beleszurkáltam (bicska hegyével előböktem) 10-12 db szegfűszeget. 
...és a világ legtermészetesebb módján, a főzőlében, hagytam kihűlni.



KÜLÖNLEGES ÍZESÍTÉSŰ
FŐTT, FÜSTÖLT TARJA
(nem csak bevállalósoknak)


BOLDOG NYUSZIT MINDENKINEK! 



 Töltsétek jó kedvben, boldogságban az ünnepet
és ne feledjétek
LESZ 
EGY 
CSÓMÓ
MARADÉK! 

1 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés