TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2013. szeptember 12., csütörtök

Kisvárosi konyha avagy Varászlat héköznapokra 4.

Az egyszerűség kedvéért - no comment.
Talán csak annyi, hogy mire jó az olcsó Parizer :)














PÁRIZSI SALÁTA, KAKUKKFŰVEL
Hozzávalók:
30-35 dkg Párizsi felvágott
40 dkg burgonya
1 db savanykás alma
1 nagy tubus majonéz
1 db natúr tömlős sajt
1 p. tejföl
1 ek. ecetes torma
kakukkfű
porcukor
A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, felkockázzuk és kihűtjük.
A majonézt, a tejföllel és a sajttal kikeverjük, majd a tormával, kakukkfűvel ízesítjük; ízlés és igény szerint sózzuk, cukrozzuk.
A Párizsit és az almát is a burgonyához hasonlatosan felkockázzuk és az egészet beleforgatjuk a majonézes öntetbe, jól lehűtjük.
Ha teszünk félre egy kevéskét a Párizsiból és a kakukkfűből, akkor tálaláskor díszíthetjük velük ezt az egyszerű kis salátát.
Csak 1 ötlet: Aki a markánsabb ízeket szereti, tehet hozzá lilahagymát is :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése