TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2012. szeptember 19., szerda

Több mint szendvics 4.

Én szeretem a rántott camembert sajtot, de otthon egy darabot bepanírozni, kisütni :/ , amikor csak kívánom, hát nem a kedvenc elfoglaltságom. 
De a magyar leleményes!!!
Béláim az Úrban, gondolkozzunk! 
Vajon a panírt szeretjük a rántott camembert-ben, vagy talán azt a finom, meleg, megolvadt„sajtkrémet”?
Na, ugye, hogy ugye! 
Épp ezért úgy oldottam meg ezt a bonyolult feladatot, hogy beraktam a mikróba 1 esetleg 2 percre (sajt és mikró függvénye) azt a fránya „kemény” sajtot.
...és az idők során ez lett belőle.


















CSIBEHÚSOS SZENDVICS, GYÜMÖLCCSEL 
                       ÉS FORRÓ CAMEMBERTTEL BORÍTVA 
Hozzávalók:
10 dkg csirkemell
1 db Camembert sajt
néhány szem szőlő esetleg alma, körte vagy valamilyen fanyar gyümölcs
2 sz. teljes kiőrlésű kenyér
kakukkfű
bors, só
A csirkemellet apró csíkokra vágjuk és pár csepp olívaolajon szépen megpirítjuk, borsozzuk, sózzuk valamint kakukkfűvel ízesítjük. Majd rápakoljuk a kettő szelet kenyérre, pár szem szőlőt vagy apró kockára vágott almát, körtét stb. rakunk közé. Ezután az egészet beborítjuk egy lapjában kettévágott camembert sajttal és mikróban 1-2 perc alatt összemelegítjük, de csak annyira, hogy a sajt szépen megfolyjon. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése