TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2013. október 24., csütörtök

Variációk egy témára: mozzarella, paradicsommmal 4.

Szezonálisan, színesen, pikánsan, felizgulva...














 SÜTŐTÖKRAGUVAL BORÍTOTT MOZZARELLA, 
       MAGOS PIRÍTÓSON TÁLALVA
2 személyre
Hozzávalók:
2 db mozzarella
30 dkg sütőtök
1 nagy paradicsom
1 tk. édesköménymag 
friss bazsalikom
olívaolaj
bors, só
4 sz. magos kenyér
A sütőtököt meghámozzuk és kis kockákra daraboljuk, majd olívaolajon, percek alatt megpároljuk, borsozzuk, sózzuk és egy teáskanál édesköménymaggal ízesítjük, lehűtjük.
A paradicsomot felkockázzuk és a kihűlt tökkel összeforgatjuk, bazsalikom levélkéket szórunk közé és igény szerint utóízesítjük.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, rárakjuk a felszeletelt mozzarellát és beborítjuk a sütőtökraguval.
Lehet, hogy nem hiszitek, de az a kis édesköménymag isteni magasságokba emeli ezt az egyszerű harapnivalót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése