TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2013. október 7., hétfő

Kisvárosi konyha avagy Varázslat hétköznapokra 7.

Nem tudom, hogy vagytok vele? ... de
Általában és szinte ugyanazokat termékeket vásároljuk az üzletekben és arra használjuk őket amire, amihez szoktuk. Azokat az ételeket készítjük el belőlük ami már jó bevált és talán nem is „merjük” máshogy, akár egy-egy Őrültnek tűnő ötlettel elkészíteni. Sajnos. Pedig ötletért nem biztos, hogy a szomszédba (vagy hozzám) kell mennünk, hiszen a csomagolásokon (persze, nem mindegyiken) is segítenek nekünk :)
Így jártam, a minap használt melegszendvicskrémmel; aminek a dobozán találtam egy praktikus ötletet és kapva a lehetőségen készítettem belőle egy Őrülten Jó tésztaételt. 
Jut eszembe próbáltatok már sütőpor vagy vaníliás cukor csomagolásán található sütik elkészítésével?
 













PROVÁNSZI PENNE
Hozzávalók
40 dkg penne
25-30 dkg cukkini
1 dob. „Provánszi” ízesítésű
               melegszendvicskrém
friss kapor 
chili
olívaolaj
A penne tésztát kifőzzük.
A cukkinit felkockázzuk vagy felcsíkozzuk és olívaolajon, kevés! sóval megpároljuk. A chilit és a kaprot felaprítjuk. Amikor a tészta megfőtt, a cukkinihez kavarjuk melegszendvicskrémet (különösebb főzést nem igényel), jól átmelegítjük és belekeverjük a leszűrt tésztát, chilivel és kaporral megszórjuk, alaposan összeforgatjuk, forrón tálaljuk.
Igény szerint reszelt sajtot kínálhatunk mellé

 
 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése