TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2014. október 14., kedd

Hát akkor, tököljünk 5.

Ismét reggel, ismét reggeli, ismét tökös, ismét meló, ismét egész nap.
 De legalább a reggel jó volt...















SÜTŐTÖKÖS LEPÉNYKÉK, 
     ROZMARINGGAL ÉS FÜSTÖLT SAJTTAL
8-10 darabka 
Hozzávalók:
30 dkg tisztított sütőtök
1 tojás
5 dkg liszt
5 dkg füstölt sajt 
rozmaring
só 
A sütőtököt nagy lyukú reszelőn lereszeljük, alaposan elkeverjük a tojásokkal, hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és rozmaringgal ízesítjük.
Egy serpenyőben, forró zsiradékon evőkanállal adagolva kisütjük a lepénykéket, konyhai papírtörlőre szedjük és tálaláskor reszelt füstölt sajttal megszórjuk.
Egyszerű, finom, krémes, olyan mint a sült sütőtök, éppen csak picit más, és gyorsabban meg van.


 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése