TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2015. június 2., kedd

Eper, sonka és sajt azaz Asssztamindenit

Ez most csak úgy beugrott, hallottam és láttam már ilyesmit, de igazándiból még nem próbáltam.
Eddig.
Az imént viszont megnéztem mi van itthon és...
...hihetetlen jó tudok lenni magamhoz, ha megérdemlem és ha ilyen összeillő finomságok vannak a hűtőben ;)
Édes, sós, fűszeres, könnyű, pikáns, zamatos;  ki kell próbálni annak aki még nem tette!















SONKA, EPERREL, FETÁVAL 
   ÉS BALZSAMECET SZIRUPPAL
Hozzávalók:
Lényegében a már leírtam az étel „elnevezésében”, éppen csak egy kis frissen őrölt bors került még rá. Ennyi.
A mennyiségét mindenki magának adagolja. 














Tudom és tiszteltben tartom azok véleményét akinek ez a mennyei manna már „sok”, de mindenképp azon a véleményen vagyok, hogy próbáljunk meg elrugaszkodni a megszokott kizárólagos édes, cukrozott eperíztől! 
Garantálom, hogy a „bátrabbaknak” egészen új dimenziók nyílnak meg eper ügyben ;) 
Na, kérem szépen, azŐrültSzakács még ezt az élményt is fokozta, egy csepp azaz pár karikácska, szép vékonyra szelt csemegeuborkával :)  














Tiszteletem a ízeknek!

 
 


 

2 megjegyzés:

  1. sonkával és sajttal? még sosem próbáltam, tuti finom lehet, és az eper jöhet mindenféleképp :) ugye raktatok el télire is belőle? már nem sokáig lesz eper sajna. itt egy jó kis dzsemfix recept http://glurl.co/befozok

    VálaszTörlés