TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2016. december 6., kedd

Túró és uborka avagy Remek e csemege

Sokszor vagyunk úgy, hogy a legegyszerűbb dolgok nem jutnak eszünkbe.
Pontosabban a legegyszerűbb dolgokat "nem merjük" elkészíteni; ami szerintem csak azért van, mert előttünk még senki nem csinálta így, illetve nem láttuk, nem jutott el hozzánk; és ez öléggé visszafogja a fantáziánkat.
Pedig aztán...
















UBORKÁS-MAJONÉZES TÚRÓ
Hozzávalók:
50 dkg túró
15 dkg csemege uborka
1 nagy tubus majonéz (160g)
porcukor
FIGYELEM!!! bonyolult recept, csak egyszer írom le😯😄
A csemege uborkát apró kockákra vágjuk, aztán egy villa segítségével alaposan összekeverjük a túróval és a majonézzel, ízlés szerint sózzuk és porcukorral ízesítjük. Ennyi.
De! a túrónak és a majonéznek is lehet eltérő az állaga (gyártóként váltózó), ezért  tartsuk be a fokozatosság elvét illetve, ha kívánja, egy kis tejföllel lazítsuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése