TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2016. március 21., hétfő

Szűz és paradicsom avagy Egyszerű és csalafinta

Igen, valóban létezik ilyen egyszerű pompa; lehet, hogy egy ici-picit olaszos, de abból még nem volt baj.
Egyébként meg, No comment! tök felesleges lenne erről bármit irogatni....
...magáért beszél. 














SAJTTAL SZÓRT SZŰZÉRMÉK, 
 KOKTÉLPARADICSOMMAL, 
     ÉS RIZI-BIZIVEL
Hozzávalók:
60 dkg szűzpecsenye
12-15 db koktélparadicsom
20 dkg zsenge zöldborsó (fagyasztott)
25 dkg rizs
balzsamecet
lestyán
bors, só
Parmesan vagy Grana Padano sajt
A rizi-bizi készítése megegyezik a párolt rizsével, illetve ez esetben mielőtt lefednénk, beleszórjuk a fagyos borsót készre főzzük, készre pároljuk, sóval, borssal és lestyánnal ízesítjük.
A szűzpecsenyét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és egy nagy serpenyőben mindkét oldalukról megsütjük őket.
Amig az szűzérméink sülnek, elfelezzük a paradicsomokat és az utolsó 3-4 percben a húsok közé szórjuk, 2-3 evőkanál balzsamecettel meglocsoljuk, majd lényegében csak összemelegítjük, összeforraljuk, de annyira, hogy a paradicsomok még nem essenek szét.
Tálaláskor reszetl Parmesannal megszórjuk.
Pont.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése