TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2015. július 8., szerda

Mozzarella avagy Vajon miért

Nem akarok sokat beszélni róla, ismét mozzarella volt a vacsim, ismét egy új variációban.














MOZZARELLA, KAPROS-KOLBÁSZOS ÖNTETTEL
1 adag
Hozzávalók:
1 db mozzarella
2-3 vékony szelet csípős, füstölt kolbász
kapor
ciromlé
citrom reszelt héja
olívaolaj
A kolbász karikákat apró kockákra daraboljuk, pár csepp citromlével, citrom reszel héjával, egy jó adag aprított kaporral, sóval és 1-2 evőkanálnyi olívaolajjal összekeverjük és a felszeletelt mozzarellára locsoljuk.
Kiegészítőnek, díszítésnek, néhány salátalevelet és olívabogyót rakhatunk mellé. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése