TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2013. augusztus 12., hétfő

Saláták uborkából 3.

A meleg ellen nem tehetünk semmit, de a melegünk ellen ehetünk valami frissítőt, például egy fincsi, egyszerű, laza, könnyű salátát, természetesen uborkából.















FRISSÍTŐ UBORKASALÁTA,
      FETÁVAL, MENTÁVAL ÉS KAPORRAL 
Hozzávalók:
4 adagra szánt saláta uborka
1 p. natúr joghurt
15 dkg Feta sajt (vagy krémfehér)
friss kapor
friss borsmenta
A feta sajtot egy villa segítségével, alaposan szétnyomkodjuk a joghurtban, aprított kaporral és mentával ízesítjük; majd belegyaluljuk az uborkát. Jól lehűtjük.
TUDTAD?  A borsmenta: „Nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású és jó vasforrás. Kálcium is található benne, mely a csontokat és a fogakat erősíti.”   

1 megjegyzés: