2019. november 29., péntek

Gránátalma és ricotta avagy Csak egy két dolog

Egyszerűbb mint gondolnád, csak egy kis laktóz kell hozzá, meg még egy-két dolog...😉





















GRÁNÁTALMÁS-CSOKOLÁDÉS
   POHÁRDESSZERT RICOTTA-VAL
Hozzávalók:
1 db gránátalma
25 dkg ricotta
1 p. natúr joghurt
5 dkg porcukor (+ízlésünk)
1 cs. csokoládé puding
5 dl tej
6+6 db babapiskóta
A gránátalma magjait, illetve levét egy tálba felfogjuk – aki még ilyet nem csinált annak ajánlatos az interneten rákeresni-.
Aztán magokhoz hozzákeverjük a ricottát és a joghurtot, porcukorral ízesítjük.
Hat pohárba beletördelünk 1-1 babapiskótát.
A csomagoláson leírtak alapján elkészítjük a pudingot és egységesen ráöntjük a poharakba tördelt piskótára.
Pár perc pihentetés után elosztjuk rajtuk a ricottás-krémet és 1-2 órát hűtőben pihentetjük.
Díszíthetjük babapiskótával, tejszínhabbal esetleg néhány szem félretett maggal.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése